<img class="lazy" src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" data-original="http://aplauz.gift/themes/default-bootstrap/img/homebanner.jpg" alt="Gadżety reklamowe z nadrukiem" width="1280" height="400" /><noscript><img src="http://aplauz.gift/themes/default-bootstrap/img/homebanner.jpg" alt="Gadżety reklamowe dla firm" width="1280" height="400" /></noscript> <IfModule mod_headers.c> <FilesMatch "\\.(ico|x-icon|js|css|jpg|jpeg|png|gif|swf|pdf)$"> Header unset Cookie Header unset Set-Cookie Header unset ETag FileETag None </FilesMatch> </IfModule>
internetowy sklep meblowy Jarosz

JEDZENIE JEDNOCZY

Strona 1.  2.  3. 4.

Sklep Meblowy online - Internetowy Sklep Meblowy

49-300 Brzeg Opolski

Armii Krajowej 8

opolskie

biuro.jarosz@gmail.com

914-000-07-72


Pan Grzegorz Niemcy

Witam,

 
przepraszam Was za opoznienie, ale do dzisiaj nie udalo mi sie zrobic porzadnych zdjec w kuchni. Przynajmniej opinie wysle, a zdjecia sie dorzuci pozniej.
 
 
OPINIA
 

Z wielka przyjemnoscia chcialbym podziekowac Panstwu Jarosz, za wsparcie i bardzo profesjonalne zorganizowanie zakupu mebli do naszego nowego mieszkania.

Mieszkamy w Niemczech ale z racji, ze meble w Polsce sa i tansze i ladniejsze ;) zdecydowalismy sie na zakup w Polsce. Byla to bardzo dobra decyzja, po pierwsze, dzieki elastycznosci i bardzo fachowej poradzie Panstwa Jarosz uniknelismy wielu bledow, po drugie, mamy fajne, oryginalne meble, w normalnej cenie.
Kupilismy caly zestaw sof i foteli do salonu, kuchnie Kamduo XL i trzy wielkie szafy wnekowe. Projektowanie mebli przebieglo bezproblemowo, Pani Jola doradzila nam jak mamy mierzyc wneki i pomieszczenia, zeby uniknac problemow przy montazu. Nie brakowalo ani jednej czesci, co przy takiej ilosci, jest naprawde niesamowita sprawa. Dostawa mebli przez weekend, wiec nie trzeba bylo brac dodatkowego urlopu.

Z czystym sumieniem moge polecic wszystkim firme Meble Jarosz. Najlepiej jest zadzwonic, przeslac zdjecia domu, czy mieszkania i mozna byc pewnym, ze uzyska sie fachowa porade. Mozna porozmawiac i o stronie techniczne i estetycznej, a rady Pani Joli byly naprawde bezcenne. Pozostaje tylko podziwiac, jak mozna ogarnac tyle roznych projektow, kuchni, salonow, szaf itd. Dodam jeszcze, ze poza meblami na stronie, mozna tez pytac o inne meble produkowane w Polsce. My np. Kupowalismy sofy z Mebli Bydgoskich i wszystko przebieglo bezproblemowo.

Dla wszystkich ktorzy mieszkaja za granica niewatpliwym plusem bedzie przemyslana logistyka, bo co tu wiele gadac, ale transport jest chyba najwiekszym problemem podczas kupowania rzeczy w Polsce. Jak juz pisalem w naszym przypadku transport przyjechal elegancko raz w sobote, raz w niedziele wieczorem. Cena jak za transport takiej ilosci mebli byla bardzo w porzadku.

 


Michał Irlandiia

Bardzo przepraszamy za zwloke z opinią. 
 
Chcielismy poczekac do calkowitego skonczenia kuchni gdyz zaszly pewne opoznienia itd.. niestety nie udalo nam sie do tej pory sciagnac granitu na podloge jakis problem z dostawa itd.. jestesmy z mebli niesamowicie zadowoleni. Sa po prostu piękne!!!!! Staranne wykonczenie mistrzowsko zapakowane do wysylki i wygladaja cudnie! 
 
W ten weekend bedziemy wykanczac tymczasowa podloge do polki nie uda sie sciagnac granitu wiec przesle juz kompletne zdjecia a na razie prosze spojzec jak to wyglada do tej pory.
 
 

 

Witam cieplo. Ania Tomek Holandia 
 
Dziekujemy goraco za otrzymanie mebli.Meble sa przepiekne,sypialnia,pokoj komputerowy-naprawde wszytsko zgodne z opisem.Kto tylko widzial to pytal gdzie je kupilismy:-)?kANAPA TEZ piekna,jak znajde chwilke przesle pare foteczek jak to wyglada po zlozeniu.Skladanie zajelo troszke czasu ,ale naprawde bylo warto.Dziekuje y serdecznie jeszcze raz i na pewno skorzystamy jeszcze z panstwa uslug .Pozdrawiamy goraco Anita i Tomek

 


Jacek Hadrian Niemcy

Meble kuchenne piekne pierwsza klasa super obsluqa profesjonalna szybka i skuteczna  wszystko pasuje na wymiar jestesmy bardzo zadowoleni polecamy !

 


Austria Wiedeń

Witam w deszczowa Wiedenska niedziele z kolorowego zolto-pomaranczowego mieszkania.

Gratuluje Panstwu takich pracownikow czy parterow, Panowie bardzo mili, zreczni, uprzejmi i szybcy, same superlatywy, do tego  o nienagannych manierach!

Bylo miejsce do parkowania prawie pod domem. Meble mozna bylo przewiezc winda.

Jeszcze nie widzialam tak dokladnie zapakowynych mebli, z taka troska o szczegoly.

Jesli chodzi o kanape to kolor jest taki, jaki chcialam. To solidny mebel, na ktorym mozna sie relaksowac. Nie doszlismy jeszcze tylko do tego, jak mozna go rozlozyc. Moze jakas wskazowka z Panstwa strony.

Torino sa bardzo solidnie wykonane i prezentuja sie b.ladnie. Mysle, ze sa b. pojemne, bo mam sporo klamotow. Jedyna rzecz, ktorej nie uwzglednilam, to to, ze drzwi szafek i witryn potrzebuja po bokach wiecej miejsca przy otwarciu, niz myslalam. Zmienilam koncept ustawienia i jest jednak w porzadku. Jestem bardzo zadowolona z jakosci mebli, a takze z uslugi i Panswa podejscia do klienta. Moge tylko polecic dalej – na pewno bede glosno chwalila -  i przy nastepnych zmianach w mieszkaniu na pewno najpierw obejrze Panstwa strone. Dziekuje bardzo!

 

Pozdrawiam serdecznie!

 

Malgorzata W


Dariusz Wuppertal

Moje oczekiwania co do jakości i obsługi zostały spełnione w 100%, bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Sympatyczna obsługa. Polecam serdecznie - zamówione meble zapakowane profesjonalnie. Stały kontakt sklepu w trakcie wysyłki jak i już po odebraniu przesyłki. Z czystym sumieniem polecam meblejarosz.

 


 

Rodos narożnik +2 pufy

 

Krzysztof Szczepanik
Pragnę polecić zarówno i narożnik RODOS jak również i sam sklep. Obsługa jak dla mnie rewelacja. Wysyłając e-mail z zapytaniem o godz. 22.30 nawet nie do głowy mi nie przyszło, że ktoś o tej porze może odpowiedzieć i fachowo doradzić. Zadawałem jeszcze kilka zapytań odnośnie narożnika m.in doboru koloru samego narożnika jak i poduszek. Odpowiedzi otrzymywałem prawie, że natychmiast. Zgodnie z sugestią p. Joli, wybraliśmy lepszą tkaninę obiciową, mimo dopłaty, ale opłacało się. Mimo tego, że karta kolorów została wysłana ze sklepu w e-mailu z linkiem do strony z kolorami, to moim zdaniem odzwierciedla prawie w 99% rzeczywisty kolory. Wykonanie narożnika bardzo dobre. 

Jeszcze raz pragnę podziękować za fachową i profesjonalną obsługę jak również i polecić sklep ze względu na jakość towaru.


Joanna P.

Dziękuję, meble wyglądają tak, jak na zdjęciu. Były solidnie zapakowane, zabezpieczone na czas transportu.

 


Grzegorz Kassel Niemcy

Pełen profesjonalizm podczas doboru mebli, wyceny i sposobu montażu. Meble dostarczone w komplecie, bez żadnych uszczerbków, wad czy niedociągnięć. Wszystko idealnie. Z czystym sumieniem polecam meble i zakupy w meble Jarosz.


Izabela, Ingolstadt, Niemcy

Witam,
chcialabym polecic sofe GALAXY. Jest ladna, nowoczesna, funkcjonalna, a przede wszystkim wygodna! Zamowilam trzy sztuki w kombinacji: 3+2+1. Prezentuje sie swietnie. Ponadto zamowienie przebiegalo sprawnie, szybko i bez zbednych ceregieli:)
W sklepie: MEBLE JAROSZ mozna uzyskac doradztwo w sprawie odpowiedniego wyboru materialu oraz koloru, polecam tu glownie pania Jole, ktora odpowie na wszelkie pytania dotyczace oferowanych przez sklep mebli. Jestem zadowolona z zakupu, ktorego dokonalam poprzez internet i telefon, nie odwiedzajac osobiscie sklepu. Polecam wszystkim. Z pozdrowieniami Izabela.

 


 

Jeśli marzysz o nowej kuchni,ale:
1. nie masz na nią  pomyslu-zadzwoń do Meble Jarosz
2.chyba z kasą trochę krucho-zadzwoń do Meble Jarosz
3.mieszkasz za granicą i transport Cie przeraża-zadzwoń do Meble Jarosz
4.liczysz na jakość-zadzwoń do Meble Jarosz
5.zadajesz sobie pytanie"kurcze,a co w razie reklamacj?"-zadzwoń do Meble Jarosz
6.chcesz porady specjalisty-zadzwoń do Joli Jarosz
7.chcesz,by efekt końcowy przerosł Twoje marzenia- TYLKO MEBLE JAROSZ.

Ps.Po zamontowaniu mebli nie zapraszaj znajomych,bo po ich zobaczeniu nie bedą odbierać Twoich telefonów co najmniej  przez miesiąc (chyba,ze masz Ich dosyć ;))

Agnieszka ze Szwecji

Polskie meble w Szwecji meblejarosz.info Szwecja kuchnia      

 


Meble młodzieżowe Yeti kompozycja A

Transakcja przebiegłą pomyślnie. Jesteśmy zadowoleni. Meble dobrej jakości. Polecamy :) i dziękujemy za współpracę.

Leszek. Województwo wielkopols 


Zbigniew Piskorek

Pik-Pok System

Gorąco polecam ten sklep, każdemu kto szuka mebli dla dzieci. Meble zgodne z opisem, bardzo miły i szybki kontakt ze strony sprzedawcy. Towar solidnie zapakowany. Realizacja zamówienia ekspresowa. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam.

 


endiUk

Roxi 2,40 Meble Kuchenne

wszystko przebiegło pomyślnie Towar doskonały ,zgodny z opisem ,wszystko dostarczone na czas , gorąco polecam nie tylko do zakupu kuchni ale również do zakupu meblościanek pozdrawiam z uk

 

 


MAJA NAWROT

Roxy Kuchnia 2,60 m

POLECAM FIRMĘ PH JAROSZ .BARDZO MIŁA OBSŁUGA ,RZETELNA .MEBLE TEZ SĄ OK.

 

 


jarek kalupa

Zuzia Meble z biuekiem

Witam i chce podziękować za bardzo szybką przesyłkę prześlicznych mebli super wykończonych tzn.rozchodzi się o meblościankę ZUZIA.Gorąco polecam wszystkim mebli u państwa Jaroszów,bardzo miła obsługa.

 

 


Magda Kielce

Komi Regał 6

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, Pani Jola jest rewelacyjna, niezastąpiona , bardzo miła i kompetentna, załatwia wszystko od ręki i na bieżąco się kontaktuje, bardzo szybka przesyłka, miły kontakt Super sklep

 

 


renata Gorączka

Sypialnia Klaudi Kompozycja NR I

zamówiłam sypialnę "Klaudia" i z czystym sercem mogę polecić sklep.Obsługa bardzo miła,szybka realizacja żadnych problemów z zamówieniem.Sklep polecam znajomym i sama jeszcze będę z niego korzystała.

 

 


Mariusz Fołtyn

Oliwia Sypialnia

Gorąco polecam sklep, Pani Jola jest osobą bardzo kompetentną, załatwi każdą sprawę szybko i perfekcyjnie. Bardzo przyjemna i udana transakcja, żadnych problemów naprawdę polecam.

 

 


Marek Marchel

Komi System

Polecam... Jestem bardzo zadowolony z mebli dziecięcych KOMI. Bardzo dokładnie wykonane, składają się jak lego. Miła obsługa, szybka dostawa - no i ..."zostałem bohaterem w swoim domu"... Pozdrawiam.

 

 


Kinga z Wrocławia

KK 4 Komoda 2S4D

Zestaw mebli Kora bardzo gustowny. Rewelacyjny kontakt ze Sprzedającym, a meble dostarczone bezproblemowo i BŁYSKAWICZNIE!!! Pani Jola przesympatyczna, życzliwa i- co najważniejsze- z profesjonalnym podejściem do klienta. Gorąco polecam zakupy w P.H.Jarosz- jest to sama przyjemność!

 

 


stanislawbialek1@wp.pl

Cleo System

Miła i profesjonalna obsługa.Zamówione meble nadane i dostarczone zostały błyskawicznie za pobraniem.Obsługa sklepu informowała o etapie realizacji zamówienia telefonicznie.Polecam sklep.Stanisław

 

 


muzyka.maria7@gmail.com

Tytan Meble

Polecam każdemu ten sklep. Zamówiłam meble TYTAN. Pani Jola jest rewelacyjna, przesympatyczna, załatwia wszystko i szybko, doradza uczciwie.
Gorąco polecam zakupy w PH "JAROSZ".

 

 


Anna M

Bardzo miły i sympatyczny kontakt. Zamówiłam narożnik Rodos i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam sklep zarówno ze względu na jakość produktów jak i profesjonalne podejście do klienta.

 

 


 

Vitalij Zavoronok - Litwa
 
Dzien Dobry Pani Jolia,
V Piontek odebrali meble. Vshistko jest v pozondku. Chcem podzenkovat za vspolpraca i za organizovanie shiplei dostavy towara.
Vshistkego nailepshego vam v nastempnem 2013 roku.
Vesolych sviont Bozego Narodzenia.
 
Dzenkuje jeshe raz,
Pozdraviam
Oksana

Sylwia
Zakupiłam meble grafi.Bardzo udany zakup, meble solidne . Obsługa w firmie Jarosz na najwyższym poziomie, kompetentna i bardzo uprzejma.Dostawa w bardzo krotkim czasie , pomimo zbliżających się świąt.Pozdrowienia i uznanie.
 

Kinga z Wrocławia
Kolejny zakup mebli KORA i kolejny raz się nie zawiodłam! Pani Jola jak zawsze miła, uczynna i kompetentna, a dostawa błyskawiczna i bezproblemowa! GORĄCO POLECAM ZAKUPY U PAŃSTWA JAROSZÓW!!!!!
 

Pik-Pok System
Bernadetta Płachta-Costa
 
Bardzo porządna firma dla której nie ma rzeczy niemożliwych.Uprzejma pani Jola specjalnie dla mnie załatwiła u producenta szafę z serii PIK POK, która została wycofana z produkcji wiele miesięcy temu.Dodam,że nikt się nie chciał tego podjąć.Przesyłkę dostałam terminowo,mebelki są b.dobrej jakości i bardzo ciekawie zaprojektowane.Gorąco polecam zakupy w firmie Jarosz!Pozdrawiam.
 

 
Oskar-szafa-OSZ-135
Renata M.
 
REWELACJA pod każdym względem. Szybko, sprawnie, miło. Wspaniały kontakt, żadnych problemów, ekspresowa dostawa. Produkt świetny. Sprzedający jeszcze lepsi :) Dziękuję za profesjonalne podejście do transakcji. POLECAM WSZYSTKIM.
 

 
Szafka narożna Vega V-16
Pilo1502
 
Interesy z firmą JAROSZ, a w szczególności z panią Jolą to czysta przyjemność. Sprawnie, szybko i na temat. POLECAM.
 
 

 
Aleksandra Warszawa 2013-04-10 20:37:27
 
to już druga kuchnia zrobiona z Państwem Jarosz i mam nadzieje, że nie ostatnia...kompetencja, wiedza, doświadczenie, wyczucie smaku i potrzeb klienta sprawiają, że współpraca z Panią Jolą jest ogromną przyjemnością. Swoimi cennymi uwagami i doświadczeniem sprawiła, że mogę się cieszyć piękną i funkcjonalną kuchnią. Z powodu dzielącej nas odległości sprawa wydawała się skomplikowana, ale tylko na początku bo dla tej Kobiety nie ma rzeczy niemożliwych:)
 

 
annahajda@ 2013-04-27 10:41:15
 
Transakcja przebiegła bardzo dobrze ,meble w tej firmie kupowałam już drugi raz i jestem jak pierwszy raz - bardzo zadowolona .POLECAM!!!
Muszę jeszcze dodać, że obsługa w sklepie Jarosz , jest na najwyższym poziomie, bardzo mila, wyrozumiała, że aż chce się zamawiać kolejne mebelki :)
 

KYOTO łoże KY-2
endi uk
 
gorąco polecam wszystko przebiegło pomyślnie .pozdrawiam gorąco
 
 
szafa jak marzenie a druga już w planie, polecam gorąco
 
 
witam ponownie , łóżko po testach ;-) wypadło super , wykonane solidnie a przede wszystkim masywne nic nie trzeszczy naprawdę było warto je zakupić , gorąco polecam !!!!!!
endi uk
 
2 drzwiowa szafa na wymiar; państwo Jarosz są godni polecenia , wszystko przebiega pomyślnie i bez problemowo . Polecam Andrzej M z Plymouth

Meble dziecięce Pik - Pok
 
Aneta z Tarnowa
 
Polecam goraco zakupy w tym sklepie.Realizacja zamowienia bez problemow. Wspolpraca z pania Jola- sama przyjemnosc, wszystko zalatwi. POLECAM
 

Clever-meble systemowe-Bogfran
 
Sylwia Borzęcka
 
Zamówiłam meble systemowe Clever:) jestem bardzo z nich zadowolona. Meble są bardzo solidne i efektowne. Jeśli chodzi o realizację zamówienia to jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak miłą i profesjonalną realizacją. Dostawa mebli bardzo szybka, niedawno zamówione a już mam je u siebie w mieszkanku:)Gorąco polecam Salon mebli Jarosz:)
 

Komi-System-Mebli Nowoczesnych Konrad Wareliś  
 
POLECAM zarówno meble jak i kontakt ze sprzedawcą. Profesjonalna obsługa od początku do końca szczególnie ze strony Pani Joli:). Zgadzam się z poprzednikiem meble składają się jak lego nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Bohaterem niestety nie zostałem :P ale uśmiech na twarzy syna bezcennneeeeeeeeeee.
 

Marek z Borne Sulinowo
 
Witam serdecznie!!Mebelki już złożone i wszystko gra!!z czego bardzo się cieszę zarówno ja moja żona jak i masz synek!!Bardzo dziękujemy za miły i sprawny zakup!!

 
Ewelina Mikołów
Witam!
 
Oto moja opinia, którą można zamieścić na stronie internetowej:
 
Miły i sympatyczny kontakt ze sprzedawcą. Pełen profesjonalizm przy zawieraniu transakcji i tak dobrej współpracy życzę wszystkim kupującym ;)
 

Witam.
Bardzo dziękuję za szybką i sprawną realizację zamówienia. 
Szymaniak Grażyna
 

Meble IKS
Ewa Madej
 
" Polecam z czystym sumieniem ten sklep, mebelki zgodne z opisem, bardzo ladne, dobrze wykonane, dobry kontakt, bardzo mila obsluga.
Bardzo dziekuje za udana transakcje i zycze Wesolych Swiat"
 
Pozdrawiam
Ewa Madej

 

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Już dawno nie miałam do czynienia z tak kompetentnym sprzedawcą,który dodatkowo był miły i pomocny mam na myśli Panią Jolę która błyskawicznie sprawdziła dostępność towaru i wysłała towar.

Pozdrawiam Wioleta

 


michal.biuro

transakcja przebiegła szybko i sprawnie, towar zgodny z zamówieniem, polecam sprzedawcę.

 

 


Katarzyna z Warszawy
 
Serdeczni i niesamowicie mili Właściciele, gotowi nieba przychylić :) Dziękuję za życzliwość i cierpliwość.
Kupowanie za Państwa pośrednictwem to gwarancja fachowej i milej obsługi również w sytuacjach trudnych. Pozdrawiam serdecznie licząc na dalszą współpracę i oczekując zamówionych dodatkowo półeczek do Vegi :)

 


Bueno 6 Narożnik Pokojowy- Szyk i klasa Nowoczesny styl

Dariusz Sobiech

Polecam Studio Mebli Jarosz. Miła obsługa, wszystko zrealizowane w czasie. Miła i fachowa pomoc i doradctwo, dobry kontakt z klientem, jednym słowem polecam w 100%.


irena fandysz
i.fandysz

Gorąco polecam zakupy w sklepie internetowym" Jarosz".Przesympatyczna obsługa, fachowe doradztwo,przesyłka bardzo szybko. Zakupiony mebel, w moim przypadku -garderoba "Viola" , w 100% spełniła moje oczekiwania. Co najważniejsze, cena o wiele bardziej atrakcyjna niż w sklepie . Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

 


Simple Krzesło UpME

Karolina K.

Sklep godny polecenia!Bardzo miła obsługa.
Krzesełko bardzo ładne i wygodne.


Str. 1.  2.  3. 4.

Meble do łazienki Bonita - świetne meble do łazienki

Meble do łazienki Bonita - świetne meble do łazienki
Meble do łazienki Bonita - świetne meble do łazienki

Bonita łazienka marzeń przy zastosowaniu odpowiedniego koloru i brył szafek można bardzo nowocześnie i funkcjonalnie umeblować swoją łazienkę mając wiele różnego rodzaju szafek możemy zadbać o elegancki desing łazienki.  

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 726,00 zł
szt.

Meble łazienkowe Bonita - nowoczesne meble do łazienki

Meble łazienkowe Bonita - nowoczesne meble do łazienki
Meble łazienkowe Bonita - nowoczesne meble do łazienki

Bonita łazienka marzeń przy zastosowaniu odpowiedniego koloru i brył szafek można bardzo nowocześnie i funkcjonalnie umeblować swoją łazienkę mając wiele różnego rodzaju szafek możemy zadbać o elegancki desing łazienki.  

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 3 001,00 zł
szt.

Meble kuchenne Econo 2,6 m - solidne meble w niskiej cenie

Meble kuchenne Econo 2,6 m - solidne meble w niskiej cenie
Meble kuchenne Econo 2,6 m - solidne meble w niskiej cenie

Bardzo solidne i eleganckie meble kuchenne Econo, polecam te meble szczególnie ze względu na ich materiały i kolory jakie zastosowano do ich produkcji.   

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 680,00 zł
szt.

Meble kuchenne Kamduo

Meble kuchenne Kamduo
Meble kuchenne Kamduo

Dostępność: duża ilość

Cena: 3 380,00 zł
szt.

Meble kuchenne olivia soft

Meble kuchenne olivia soft
Meble kuchenne olivia soft

Dostępność: duża ilość

Cena: 3 790,00 zł
szt.

tanie meble dla dziewczynki Luna - eleganckie meble dziecięce

tanie meble dla dziewczynki Luna - eleganckie meble dziecięce
tanie meble dla dziewczynki Luna - eleganckie meble dziecięce

Bardzo ładne meble dla dziewczynki Luna, mebelki mają niepowtarzalny styl nawiązują do komnaty małej księżniczki i na pewno w dawniejszych czasach ładnie by wyglądały w komnacie.  

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 3 267,00 zł
szt.

Meble dziecięce tablo

Meble  dziecięce tablo
Meble dziecięce tablo

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 3 416,00 zł
szt.

Meble dziecięce College - eleganckie meble z biurkiem

Meble dziecięce College - eleganckie meble z biurkiem
Meble dziecięce College - eleganckie meble z biurkiem

Bardzo ładne i eleganckie meble dziecięce Colege, to meble które zostały zaprojektowane z myślą o małym uczniu są bardzo funkcjonalne i przede wszystkim dokładnie wykonane z bardzo dobrych i bezpiecznych do produkcji  mebli dziecięcych.

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 7 789,00 zł
szt.

Meble dziecięce Spiderman - fantastyczne meble dziecięce

Meble dziecięce Spiderman - fantastyczne meble dziecięce
Meble dziecięce Spiderman - fantastyczne meble dziecięce

Fantastyczne meble Spiderman, meble są kontynuacją komiksu i na podstawie tego komiksu nakręcono film który rozbawia nas przez wiele lat swoimi przygodami, niech eleganckie meble dziecięce  Spiderman będą częścią tych przygód.

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 11 630,00 zł
szt.

Meble łazienkowe Aruba - ładne meble do łazienki

Meble łazienkowe Aruba - ładne meble do łazienki
Meble łazienkowe Aruba - ładne meble do łazienki

Meble łazienkowe Aruba, to bardzo ładny i imponujące meble do łazienki w każdym domu i nie tylko w domu, meble mają w sobie takie moduły mebli jak szafkę pod umywalkę, szafkę boczną w kształcie słupka, szafkę z lustrem, szafkę wiszącą 40, lustro, umywalkę.  

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 2 339,00 zł
szt.

Meble łazienkowe Koral - gdzie kupić ładne meble do łazienki

Meble łazienkowe Koral - gdzie kupić ładne meble do łazienki
Meble łazienkowe Koral - gdzie kupić ładne meble do łazienki

Meble do łazienki Koral, są produkowane w 5 kolorach frontów, kolor korpusy biały mat, kolor blatu biały.

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 210,00 zł
szt.

Meble Solo-System Mebli dla Dzieci

Meble Solo-System Mebli dla Dzieci
Meble Solo-System Mebli dla Dzieci

Meble dziecięce Solo to tanie solidne i idealne meble dla naszego dziecka, meble o niepowtarzalnej funkcjonalności, w ofercie są szafy dziecięce, komody, regały dziecięce, biurka, komody, półki. 

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 998,00 zł
szt.

Białe drewniane łóżko retro do sypialni 140 x 200 Madison 20

Białe drewniane łóżko retro do sypialni 140 x 200 Madison 20
Białe drewniane łóżko retro do sypialni 140 x 200 Madison 20

Wymiary łóżko do sypialni 140 x 200 Madison 20

Wykonana z drewna Brzozowego

W cenie łóżka nie ujęto materaca skrzyni na pościel i stelaża, te elementy można w naszym sklepie dokupić 

Wysokość:    81 cm

Szerokość:  154 cm

Głębokość:  212 cm

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 490,00 zł
szt.
  • nowość

Białe drewniane łóżko retro do sypialni 160 x 200 Madison 21

Białe drewniane łóżko retro do sypialni 160 x 200 Madison 21
Białe drewniane łóżko retro do sypialni 160 x 200 Madison 21

Wymiary łóżko do sypialni 160 x 200 Madison 21

Wykonana z drewna Brzozowego

W cenie łóżka nie ujęto materaca skrzyni na pościel i stelaża, te elementy można w naszym sklepie dokupić 

Wysokość:    84 cm

Szerokość:  171 cm

Głębokość:  212 cm

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 590,00 zł
szt.
  • nowość

Lustro retro do sypialni Madison 25 - białe

Lustro retro do sypialni  Madison 25 - białe
Lustro retro do sypialni Madison 25 - białe

Wymiary Lustro do sypialni Madison 23

Wykonana z drewna Brzozowego

Wysokość:   112 cm

Szerokość:    72 cm

Głębokość:     3 cm

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 499,00 zł
szt.
  • nowość

łóżeczko dla niemowlaka 70 x 140 - łóżeczko Selene

łóżeczko dla niemowlaka 70 x 140 - łóżeczko Selene
łóżeczko dla niemowlaka 70 x 140 - łóżeczko Selene

Mebelki Romantik dla niemowlaka i dziecka , meble są wykonane w stylu prowansalskim z materiałów do produkcji mebli dziecięcych, meble są produkowane z produktów meblarskich bezpiecznych dla dziecka. 

Wymiary łóżeczka dla niemowlaka 70 x 140 Selene

Szerokość: 146 cm

Wysokość:   92 cm

Głębokość:  78 cm


W cenie łóżeczka nie uwzględniono 

- materaca 

- szuflady na pościel

- baldachim

Ale te dodatki łóżeczka można dokupić.

 

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 790,00 zł
szt.
  • nowość

Meble Bora - eleganckie meble do jadalni

Meble Bora - eleganckie meble do jadalni
Meble Bora - eleganckie meble do jadalni

Nowoczesne meble Bora, bardzo eleganckie i modne meble z Polski, jest to małą kolekcja mebli do pokoju i meble do jadalni. Oferta to szafa, komoda, witryny, meble w standarcie w witrynach posiadają oświetlenie LED.

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 3 156,00 zł
szt.

Meble do łazienki Luna połysk z umywalką i oświetleniem

Meble do łazienki Luna  połysk z umywalką i oświetleniem
Meble do łazienki Luna połysk z umywalką i oświetleniem

Bardzo eleganckie meble łazienkowe z możliwością skorzystania oświetlenia pomiędzy drzwiczkami, które dają odpowiedni klimat twojej łazience. 

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 205,00 zł
szt.

meble dziecięce Frozen - meble Królowej śniegu Disney

meble dziecięce Frozen - meble Królowej śniegu Disney
meble dziecięce Frozen - meble Królowej śniegu Disney

Eleganckie meble dla dziewczynki, to bardzo funkcjonalne i ekskluzywne meble dziecięce które można dopasować do każdego pokoiku naszej pociechy. W skład kolekcji wchodzi duża szafa ubraniowa, łóżka dziecięce, komody, regalik dziecięcy, biurko dziecięce, półki wiszące.

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 12 997,00 zł
szt.

meble dziecięce fussball - eleganckie meble dla malca

meble dziecięce fussball - eleganckie meble dla malca
meble dziecięce fussball - eleganckie meble dla malca

Meble do pokoju dziecięcego fussball, fantastycznie zaprojektowane meble dla dziecka, pomysł bardzo prosty ale i zarazem piękny, meble nawiązują do wielkich turniejów piłki nożnej.

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 6 707,00 zł
szt.

Meble łazienkowe Clasic 80 - meble Clasic Castorama

Meble łazienkowe Clasic 80 - meble Clasic Castorama
Meble łazienkowe Clasic 80 - meble Clasic Castorama

W skład zestawu mebli łazienkowych Clasic z szafką pod umywalkę 80 cm

wchodzą następujące szafki

- słupek wysoki

- umywalka 80 cm z szafką pod umywalkę

- lustro wiszące 80 cm

- szafka dolna słupek niski 40 cm

- Szafka wisząca z półkami

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 626,00 zł
szt.

Meble łazienkowe Galaxy szafka pod umywalkę 60 cm z umywalką CFP 60

Meble łazienkowe Galaxy szafka pod umywalkę 60 cm z umywalką CFP 60
Meble łazienkowe Galaxy szafka pod umywalkę 60 cm z umywalką CFP 60

Szafki które wchodzą w skład kolekcji mebli Galaxy 60 cm Szary połysk z umywalką CFP 60

- Szafka pod umywalkę 60 cm wymiary 60/45/59

- Słupek wysoki 35/33/170

- Słupek niski 35/33/67

- Szafki wiszące górna 35/20/70

- Szafka wisząca z lustrem nad umywalką z oświetleniem LED 60/20/66

- Umywalka CFP 60 cm

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 2 815,00 zł
szt.

Meble łazienkowe Galaxy szafka pod umywalkę 80 cm z umywalką CFP 80

Meble łazienkowe Galaxy szafka pod umywalkę 80 cm z umywalką CFP  80
Meble łazienkowe Galaxy szafka pod umywalkę 80 cm z umywalką CFP 80

Szafki które wchodzą w skład kolekcji mebli Galaxy 80 cm Szary połysk z umywalką CFP 60

- Szafka pod umywalkę 60 cm wymiary 60/45/59 cm

- Słupek wysoki z lustrem szer. 45/33/170 cm

- Słupek niski 35/33/67 cm

- Szafki wiszące górna 35/20/70

- Szafka wisząca z lustrem nad umywalką z oświetleniem LED 80/20/68

- Umywalka CFP 60 cm

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 3 264,00 zł
szt.

Meble łazienkowe Galaxy szafka pod umywalkę 80 cm z umywalką CFP 80 lustro 60 cm

Meble łazienkowe Galaxy szafka pod umywalkę 80 cm z umywalką CFP 80 lustro 60 cm
Meble łazienkowe Galaxy szafka pod umywalkę 80 cm z umywalką CFP 80 lustro 60 cm

Szafki które wchodzą w skład kolekcji mebli Galaxy 80 cm Szary połysk Z UMYWALKĄ CFP 80

- Szafka pod umywalkę 80 cm wymiary 60/45/59

- Słupek wysoki 35/33/170

- Słupek niski 35/33/67

- Szafki wiszące górna 35/20/70

- Szafka wisząca z lustrem nad umywalką z oświetleniem LED 60/20/66

- Umywalka CFP 80 cm

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 3 095,00 zł
szt.

Meble stylowe Diana tanie meble klasyczne

Meble stylowe Diana tanie meble klasyczne
Meble stylowe Diana tanie meble klasyczne

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 4 999,00 zł
szt.

Szuflada do łóżeczka bez komody Selena 141 x 74 cm

Szuflada do łóżeczka bez komody Selena  141 x 74 cm
Szuflada do łóżeczka bez komody Selena 141 x 74 cm

Wymiary skrzyni na pościel do łóżeczka 70 x 140 Selene

 
Szerokość: 141 cm
Wysokość:   15 cm
Głębokość:   74 cm

 

 

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 395,00 zł
szt.
  • nowość

Szuflada do łóżka 140 i 160 retro do sypialni Madison 22

Szuflada do łóżka 140 i 160 retro do sypialni  Madison 22
Szuflada do łóżka 140 i 160 retro do sypialni Madison 22

Wymiary szuflada do łóżka na pościel o wymiarach 140 i 160 do sypialni Madison 22

Wykonana z drewna Brzozowego

Wysokość:    20 cm

Szerokość:  140 cm

Głębokość:   65 cm

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 469,00 zł
szt.
  • nowość

Toaletka retro do sypialni Madison 23

Toaletka retro do sypialni  Madison 23
Toaletka retro do sypialni Madison 23

Wymiary toaletki do sypialni Madison 23

Wykonana z drewna Brzozowego

Wysokość:    78 cm

Szerokość:  114 cm

Głębokość:   42 cm

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 689,00 zł
szt.
  • nowość

Białe Meble systemowe Twin - White grin

Białe Meble systemowe Twin - White grin
Białe Meble systemowe Twin - White grin

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 835,00 zł
szt.

Ekskluzywne Łóżeczko dziecięce auto sportowe - białe GTS Araba

Ekskluzywne Łóżeczko dziecięce auto sportowe - białe GTS Araba
Ekskluzywne Łóżeczko dziecięce auto sportowe - białe GTS Araba

Fantastyczny mebelek do spania dla pociechy, jest idealny do wypoczynku dziecka i jego zabawy, łóżeczko jest podświetlane z pod spodu i tworzy to niesamowity efekt w pokoju.

Wymiary łóżka GTS ARABA czerwona

Szerokość: 127 cm

Wysokość: 80 cm

Głębokość: 220 cm

INSTRUKCJA MONTAŻU

Produkty powiązane łóżka auta

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 4 370,00 zł
szt.
  • nowość

Ekskluzywne Łóżeczko dziecięce auto sportowe - czerwone biturbo GTS Araba

Ekskluzywne Łóżeczko dziecięce auto sportowe - czerwone biturbo GTS Araba
Ekskluzywne Łóżeczko dziecięce auto sportowe - czerwone biturbo GTS Araba

Fantastyczny mebelek do spania dla pociechy, jest idealny do wypoczynku dziecka i jego zabawy, łóżeczko jest podświetlane z pod spodu i tworzy to niesamowity efekt w pokoju.

Wymiary łóżka GTS ARABA czerwona

Szerokość: 127 cm

Wysokość: 80 cm

Głębokość: 220 cm

INSTRUKCJA MONTAŻU

Produkty powiązane łóżka auta

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 2 690,00 zł
szt.
  • nowość

lampa wisząca LW 34 w starym stylu

lampa wisząca LW  34 w starym stylu
lampa wisząca LW 34 w starym stylu

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 329,00 zł 338,00 zł
szt.
  • promocja

łóżeczko dla niemowlaka Selene 75 x 160 - łóżeczko z komodą

łóżeczko dla niemowlaka Selene 75 x 160 - łóżeczko z komodą
łóżeczko dla niemowlaka Selene 75 x 160 - łóżeczko z komodą

Wymiary łóżeczka dla niemowlaka 75 x 160 Selene

Szerokość: 164 cm

Wysokość:   96 cm

Głębokość:   84 cm


W cenie łóżeczka nie uwzględniono 

- materaca 

- szuflady na pościel

- baldachim

Ale te dodatki łóżeczka można dokupić.

 

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 690,00 zł
szt.
  • nowość

Łóżko dziecięce auto sportowe - czarny GTS Araba

Łóżko dziecięce auto sportowe - czarny GTS Araba
Łóżko dziecięce auto sportowe - czarny GTS Araba

Fantastyczny mebelek do spania dla pociechy, jest idealny do wypoczynku dziecka i jego zabawy, łóżeczko jest podświetlane z pod spodu i tworzy to niesamowity efekt w pokoju.

Wymiary łóżka GTS ARABA czerwona

Szerokość: 127 cm

Wysokość: 80 cm

Głębokość: 220 cm

INSTRUKCJA MONTAŻU

Produkty powiązane łóżka auta

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 4 370,00 zł
szt.
  • nowość

Łóżko dziecięce auto sportowe - czerwony GTS Araba

Łóżko dziecięce auto sportowe - czerwony GTS Araba
Łóżko dziecięce auto sportowe - czerwony GTS Araba

Fantastyczny mebelek do spania dla pociechy, jest idealny do wypoczynku dziecka i jego zabawy, łóżeczko jest podświetlane z pod spodu i tworzy to niesamowity efekt w pokoju.

Wymiary łóżka GTS ARABA czerwona

Szerokość: 127 cm

Wysokość: 80 cm

Głębokość: 220 cm

INSTRUKCJA MONTAŻU

Produkty powiązane łóżka auta

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 4 370,00 zł
szt.
  • nowość

Łóżko dziecięce auto sportowe - niebieskie GTS Araba

Łóżko dziecięce auto sportowe - niebieskie GTS Araba
Łóżko dziecięce auto sportowe - niebieskie GTS Araba

Fantastyczny mebelek do spania dla pociechy, jest idealny do wypoczynku dziecka i jego zabawy, łóżeczko jest podświetlane z pod spodu i tworzy to niesamowity efekt w pokoju.

Wymiary łóżka GTS ARABA czerwona

Szerokość: 127 cm

Wysokość: 80 cm

Głębokość: 220 cm

INSTRUKCJA MONTAŻU

Produkty powiązane łóżka auta

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 4 370,00 zł
szt.
  • nowość

Meble do łazienki Dream - nowoczesne meble łazienkowe

Meble do łazienki Dream - nowoczesne meble łazienkowe
Meble do łazienki Dream - nowoczesne meble łazienkowe

Bardzo eleganckie meble łazienkowe z możliwością skorzystania oświetlenia pomiędzy drzwiczkami, które dają odpowiedni klimat twojej łazience. 

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 755,00 zł
szt.

Meble do łazienki Luna połysk z umywalką i oświetleniem

Meble do łazienki Luna połysk z umywalką i oświetleniem
Meble do łazienki Luna połysk z umywalką i oświetleniem

Bardzo eleganckie meble łazienkowe z możliwością skorzystania oświetlenia pomiędzy drzwiczkami, które dają odpowiedni klimat twojej łazience. 

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 1 205,00 zł
szt.

meble dziecięce fussball - łóżko dziecięce but Champion czerwone

meble dziecięce fussball - łóżko dziecięce but Champion czerwone
meble dziecięce fussball - łóżko dziecięce but Champion czerwone

Meble do pokoju dziecięcego fussball, fantastycznie zaprojektowane meble dla dziecka, pomysł bardzo prosty ale i zarazem piękny, meble nawiązują do wielkich turniejów piłki nożnej.

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 2 855,00 zł
szt.

Meble dziecięce planes szafa trzydrzwiowa

Meble dziecięce planes szafa trzydrzwiowa
Meble dziecięce planes szafa trzydrzwiowa

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 3 462,00 zł
szt.

Meble łazienkowe AIS z umywalką i koszem - gdzie kupić ładne meble do łazienki

Meble łazienkowe AIS z umywalką i koszem - gdzie kupić ładne meble do łazienki
Meble łazienkowe AIS z umywalką i koszem - gdzie kupić ładne meble do łazienki

Bardzo eleganckie meble łazienkowe z możliwością skorzystania oświetlenia pomiędzy drzwiczkami, które dają odpowiedni klimat twojej łazience. 

Dostępność: DOSTĘPNY

Cena: 858,00 zł
szt.